פרויקט קיבוץ עין כרמל

בפרויקט שופץ והוסב מבנה בן 750 מ"ר, חדר האוכל הישן והנטוש של הקיבוץ למבנה משולב ובו משרדי העסקים, אולם כנסים, מועדון חברים ובית קפה.

אולם הכנסים ומועדון החברים הם למעשה אולם אחד גדול של 350 מ"ר שניתן לחלוקה ע"י מחיצת אלומיניום.
צלע ארוכה ומרכזית של האולמות הוקדשה בלית ברירה, לחדר מערכות אודיו ותקשורת, חדר חשמל וחדר לאחסון כיסאות וציוד של האולם.

מאחר וחלק גדול מהאולמות הם קירות עם חלונות היה חשוב מאוד לנצל את הקיר הזה כאלמנט מרכזי באולם בצורה שתחפה על ה"יופי" של 4 דלתות שירות.
עוד מקדמת הפרויקט רצינו לתת מקום להיסטוריה ולכן החלטנו לחפות את הקיר הזה בטפט ייחודי שעוצב והודפס עבורנו ובו תמונות של מרקם החיים בקיבוץ, הווי, היסטוריה וזכרונות.

לפרויקט נבחרו דלתות בקו אפס והדלתות חופו יחד עם הקיר, ושולבו בגרפיקה של הקולאז' המיוחד.
שערי ברכה עזרו לנו להגשים את החזון: למי שאינו מודע להמצאות הדלתות, קשה מאוד לראות אותן, הן משתלבות באופן מושלם בעיצוב המקום.
מעצבות פנים: תמי אקהאוס ונלי לוין

איך נוכל לעזור?

אצלנו תמצאו אוזן קשבת, ייעוץ מקצועי והשראה לעיצוב.

סגירת תפריט